Stacks Image 11
Relaties, echtscheiding, seksuele problemen en loopbaanbegeleiding

In 2014 ben ik afgestudeerd als seksuologe. Daarna volgde ik het postgraduaat tot familiaal / echtscheidingsbemiddelaar. Ik werkte enkele jaren als relatietherapeute en bemiddelaar bij een groepspraktijk, waarna ik besloot mijn eigen praktijk te starten. Daarnaast werk ik als reclasseringswerker in Nederland. Bij het opstellen van een ouderschapsplan wilde ik ook iets kunnen betekenen voor kinderen. Daarom verdiepte ik me in het spreken met kinderen over de scheiding, om hun noden en behoeften onder woorden te kunnen brengen.

Als seksuologe ga ik aan de slag met allerhande problematieken. Denk bijvoorbeeld aan een verschil in seksueel verlangen, orgasmeprobleem, vroegtijdig orgasme, vaginisme, seksuele onzekerheid,… Zowel individuele personen als koppels kunnen bij me terecht. Ik help je zicht te krijgen op lichamelijke, psychologische en relationele aspecten van seksualiteit en maak ervaringen, gevoelens en verlangens bespreekbaar.
In relatietherapie werk ik volgens het EFT-model (Emotionally Focused Therapy). In deze therapie focussen we op het negatieve interactiepatroon dat ontstaan is. We staan stil bij de emoties die erachter schuil gaan zodat jullie elkaar beter kunnen begrijpen. Door te luisteren naar elkaars behoeften en kwetsbaarheden wordt de verbinding tussen partners weer hersteld of verbeterd.

loopbaanbegeleiding

Tenslotte kan je bij mij ook loopbaanbegeleiding volgen. Zit je met twijfels of vragen over je job of wil je weten welk werk bij je past? Via een aantal gesprekken ondersteun ik je bij het maken van een loopbaankeuze- of beslissing. Via loopbaancheques betaal je 40 euro voor 4 uur loopbaanbegeleiding. Meer info vind je op de
site van de VDAB
De tarieven voor scheidingsbemiddeling bedragen 100 euro per uur (50 euro p.p.)
De tarieven voor relatietherapie of seksuele problemen bedragen 55 euro voor individuele therapie en 65 euro voor koppeltherapie.

Contactgegevens :

Ik ontvang jullie in mijn praktijk in Neeroeteren. Ik neem contact met je op wanneer je een afspraak hebt gemaakt via de website om  concreet af te spreken.