Stacks Image 16
Psychotherapie Sigrid

Hallo, ik ben Sigrid. Ik studeerde in 1996 af als klinisch psychologe voor volwassenen. Intussen heb ik 25 jaar ervaring. Via mijn vorige job in het ziekenhuis van Pelt bouwde ik vooral ervaring op in het verwerken van een (chronische) ziekte en rouwbegeleiding. Sinds 2019 ben ik fulltime als zelfstandige aan de slag en werk ik met allerhande problematieken.
Ik werk als eerstelijnspsycholoog binnen de conventie. Dit betekent dat ik eerder kortdurend werk (enkele tot maximum 20 sessies).
Ik volgde na mijn universitaire studies nog verschillende opleidingen. In de eerste plaats ben systeemtherapeut. Dit betekent dat ik het individu steeds bekijk in zijn of haar context van familie, vrienden en collega’s.
Daarnaast vulde ik mijn therapeutische vaardigheden aan met de opleiding EMDR. Deze therapiemethodiek wordt gebruikt voor traumaverwerking. Ook volgde ik de opleiding schematherapie. Bij deze therapievorm ga ik samen met jou op zoek naar de valkuilen die een rol spelen in je leven en leggen we linken met je opvoeding of andere gebeurtenissen die je als kind meemaakte, om daarna deze patronen te gaan doorbreken.
Samen met jou ga ik op zoek naar de methodiek die het beste bij jou en je problematiek past.
 
Erkenningsnummer Psychologencommissie: 732103659
Visumnummer: 260706
 
Contactgegevens:
Sigridclaes73@gmail.com
0486/306125
 
 
 
Nieuw!
Groepssessies “Zorg voor zelfzorg”
In het Kruispunt in Genk
Vijf sessies op vrijdagnamiddag van 15u00 tot 16u30
Door Nicky Caelen en Sigrid Claes, ELP-psychologen
Kostprijs : 12,5 euro voor 5 sessies (conventie eerstelijnspsychologen)