Stacks Image 11
Psychotherapie Ilse

Ik ben Ilse Bloemen. Ik ben geboren in 1993 en afkomstig uit Oudsbergen (Meeuwen). Na mijn stage in een psychiatrische setting studeerde ik in 2017 af als Master in de psychologie (optie: klinische en gezondheidspsychologie) aan de KU Leuven.

Ik startte mijn loopbaan als psychologe bij het ouderenteam van het CGG/groepLITP te Genk. Ik deed er ervaring op met allerlei problematieken zoals depressie, angst, levensfaseproblematiek, psychose, rouw, ….
Momenteel ben ik naast mijn zelfstandige activiteit binnen deze praktijk werkzaam als afdelingspsychologe voor de dienst Ouderenpsychiatrie campus Maaseik (verbonden aan Medisch Centrum St.-Jozef te Munsterbilzen).
Naast klinisch psychologe ben ik ook opgeleid als psychodiagnosticus (2017-2019) en start ik in september 2019 met mijn opleiding tot cliëntgericht psychotherapeut (2019-2023).

Binnen mijn beroep heb ik een passie voor mensen met hun eigen, unieke verhaal. Ik werk vanuit een cliëntgerichte grondhouding waar jij als cliënt centraal staat. Ik heb aandacht voor jouw ervaringen, gevoelens, kwetsbaarheden en krachten. Verder staat echtheid, empathie en acceptatie centraal. Kant en klare oplossingen heb ik niet maar samen met jou ga ik graag op zoek naar jouw mogelijkheden om met moeilijkheden om te gaan. Ik bied gespreksbegeleiding aan volwassenen en ouderen.

Thema's:
  • Stemming/angst
  • Problemen bij het overgaan naar een nieuwe levensfase
  • Ontevredenheid of onzekerheid op persoonlijk of relationeel vlak
  • Nazorg na psychiatrische opname
  • Algemene levensproblemen
  • Als je probleem nog niet zoveel woorden heeft gekregen kan je ook bij mij terecht


Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP)
Belgische Federatie voor Psychologen (BFP)
Belangstellend lid Vlaamse Vereniging voor Cliëntgericht-Experiëntiële Psychotherapie en Counseling

Erkenningsnummer bij de psychologencommissie: 932117918
Visum voor uitoefening van de klinische psychologie: 260778

Contactgegevens :

Ilse_bloemen@hotmail.com
0498/182585